Анне Малоу драматург

Име:
Анне Малоу.

С какво се занимаваш / На какъв инструмент свириш?
Не мога да се определя като тип артист, защото тази професия с всеобхватна, но това, което знам със сигурност е, че искам да продължа работата си в сферата на пърформанса и инсталациите.

Накратко, къде учиш или работиш в момента и с какви проекти по-точно се занимаваш
В момента уча Театрални науки в Гисен, същевременно участвам в няколко проекта като едни от водещите са Hörspielsommer в Лайпциг и Ruhrtriennale.

От къде си и къде живееш в момента?
Родена съм и съм израснала в Потсдам, малко градче близо до Берлин. В момента уча в Гисен, град близо до Франкфурт.

На колко години започна да се занимаваш c това, което правиш в момента?
Боже… прекалено отдавна беше. Това, което мога да изровя от паметта си, е сцена от трети клас, когато за първи път играх на сцена в ролята на майката от "Parent Trap”.

Свирил ли си на (друг) музикален инструмент?
Акордеон и Саксофон.

Какви езици говориш?
Английски, испански и малко арабски.

Кое е най-вълнуващото място/град/държава, където си бил?
Индия и Колумбия.

Какво очакваш от София? Никога не съм посещавала София досега, но в представите ми това е вълнуващ, разнообразен, цветен град, предлагащ за всекиго по нещо. За съжаление няма да мога да посетя София, поради друг ангажимент, но желая на целия екип на 180° да постигнат целтта си, а именно да задоволят нуждите на града за още повече вълнуващи културни мероприятия през летните месеци

Какво очакваш от 180° 2015?
Очаквам артисти от различни дисциплини и страни, които да обменят опит и идеи, както и да създадат качествен продукт за софийската публика.

Участници